Vaatteiden varastointi ja käsittely

Olemme kalustaneet erilaisia vaatevarastoja jo yli 30 vuoden ajan. Vaatteiden varastoratkaisuissa olemme maailman parhaita!

Suomessa ja maailmalla on yli 300 vaatevarastoa, josta löytyy MagicTube tuotemerkillä valmistettu kalusto. Järjestelmä soveltuu myymälöiden varastoon, tukkukaupan varastoihin, jakelukeskuksiin ja kaikkiin paikkoihin, jossa säilytetään vaatteita joko henkareilla riippuna tai laatikoissa.

Järjestelmä on huoltovapaa manuaalinen ratkaisu, joka on täysin ainutlaatuinen koko maailmassa. Järjestelmää on mahdollista täydentää mm. kuljettimilla, välitasoilla, autoonlastaus- ja purkusarjoilla jne. Toimitamme myös höyrytunnelit ja pussituskoneet.

Jos olette tekemisissä vaatteiden kanssa ja teidän täytyy liikuttaa tai varastoida niitä, löytyy meiltä taatusti ratkaisu tarpeisiinne. Toteutamme ratkaisuja yksittäisestä vaaterekistä aina logistiikkakeskusten kokonaisjärjestelmiin.

Suomessa kalusteitamme käyttävät mm. Stockmann, Sokos, DHL, Posti, Halonen, Keskinen, Luhta, Kärkkäinen, Eurokangas ja useita muita.