MEILTÄ LÖYTYY VAIHTOEHDOT PERINTEISISTÄ VARASTOKALUSTEISTA LÄHES TÄYSIN AUTOMATISOITUIHIN ROBOTTIAVUSTEISIIN LOGISTIIKKARATKAISUIHIN.

VARASTOINTI

Verkkokaupan myynnin kasvaessa, perinteiset varastoratkaisut eivät välttämättä ole kovin toimivia. Voimme yhdessä suunnitella, miten varastointia voidaan eri menetelmillä tehostaa, jotta keräily on nopeaa.

KERÄILY

Moderneilla ratkaisuilla voidaan helposti saavuttaa jopa kolmin kertaisia keräilynopeuksia perinteiseen hyllystökeräilyyn verrattuna.

PAKKAUS JA  PALAUTUSTEN KERÄILY

On tärkeää, että pakkaus- ja lähetystoiminnat on suunniteltu vastaamaan nopeampaa keräilyä, jotta koko prosessi on tasapainossa.

Koko verkkokaupan ratkaisut meiltä

Tripoint Oy:llä on vahvuutena vuosikymmenten menestyksellinen osaaminen Salpomec tuotevalikoiman kehittämisestä eri puolille maailmaa – ja eri toimialojen yrityksiin.

”Monipuolinen kokemuksemme on kehittänyt meistä alan johtavan yrityksen, jonka kumppaniverkosto täydentää omaa tuotevalikoimaa. Näin voimme toimittaa kattavan järjestelmän, joka millintarkasti – ja joustavasti muuntuen – soveltuu asiakkaan tarpeisiin. Olemme alusta lähtien uskoneet avoimeen tuotekehitykseen ja kehittäneet ratkaisuja yhdessä asiakasyritysten kanssa.

Erilaiset hyllystöt ja kuljetinjärjestelmät suunnitellaan toimimaan yhdessä, jotta saavutetaan toimiva kokonaisuus.

Verkkokaupan vaatteiden palautusten käsittely on merkittävä osa toimituksiamme. Yli 100 miljonaa kappaletta kulkee toimittamiemme järjestelmien kautta vuosittain. Toimitukseen kuluu myös kuljettimet, viimeistelytunnelit, pussituskoneet ja muut mahdolliset käsittelyjärjestelmät.

Välitasoilla saadaan helposti lisää tilaa toiminnan kasvaessa. Toimitamme tasot myös robottien käyttöön soveltuviksi ja tarvittavat nostimet.

Toimitamme järjestelmiä tuotteiden vastaanotosta, aina lähetykseen asti. Voimme suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa toimivan kokonaisuuden monikanavaisen järjestelmän, tai pelkän verkkokaupan tarpeisiin. Tuotteet voivat olla mitä vain.

OTA YHTEYTTÄ!

Jarkko Kuusisto
040 513 0015
jarkko.kuusisto@salpomec.fi