Koko verkkokaupan ratkaisut meiltä

Tripoint Oy:llä on vahvuutena vuosikymmenten menestyksellinen osaaminen Salpomec tuotevalikoiman kehittämisestä eri puolille maailmaa – ja eri toimialojen yrityksiin.

Monipuolinen kokemuksemme on kehittänyt meistä alan johtavan yrityksen, jonka kumppaniverkosto täydentää omaa tuotevalikoimaa. Näin voimme toimittaa kattavan järjestelmän, joka millintarkasti – ja joustavasti muuntuen – soveltuu asiakkaan tarpeisiin. Olemme alusta lähtien uskoneet avoimeen tuotekehitykseen ja kehittäneet ratkaisuja yhdessä asiakasyritysten kanssa.

Erilaiset hyllystöt ja kuljetinjärjestelmät suunnitellaan toimimaan yhdessä, jotta saavutetaan toimiva kokonaisuus.

Verkkokaupan vaatteiden palautusten käsittely on merkittävä osa toimituksiamme. Yli 100 miljonaa kappaletta kulkee toimittamiemme järjestelmien kautta vuosittain. Toimitukseen kuluu myös kuljettimet, viimeistelytunnelit, pussituskoneet ja muut mahdolliset käsittelyjärjestelmät.

Välitasoilla saadaan helposti lisää tilaa toiminnan kasvaessa. Toimitamme tasot myös robottien käyttöön soveltuviksi ja tarvittavat nostimet.

Toimitamme järjestelmiä tuotteiden vastaanotosta, aina lähetykseen asti. Voimme suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa toimivan kokonaisuuden monikanavaisen järjestelmän, tai pelkän verkkokaupan tarpeisiin. Tuotteet voivat olla mitä vain.