Miksi Salpomec?

(1) Meillä on yli 30 vuoden kokemus varastokalusteista. Tämä tarkoittaa järkeviä ratkaisuja ja kykyä löytää asiakkaan kannalta paras toteutusmalli. Asiakas saa aina rahalleen vastineen ja varaosia järjestelmäänsä vielä kymmenen vuoden kuluttuakin.

(2) Teemme veloituksetta kuvat ja lujuuslaskelmat kalusteille jo tarjousvaiheessa. Asiakas voi nukkua yönsä huoletta, sillä turvallisuus, kaluston toimivuus ja sijoittelu on varmasti otettu huomioon. Vastaamme siitä, että järjestelmä toimii.

(3) Meillä asioita tehdään pitkällä tähtäimellä. Pienetkin yksityiskohdat otetaan huomioon ja asiakkaiden kanssa pyritään pitkäaikaiseen yhteistyöhön. Vaikka joskus inhimillinen virhe sattuisikin, se korjataan heti. Ajattelemme, että paras myyntimies on tyytyväinen asiakas.

(4) Meillä on laaja yhteistyöverkosto. Kaikkea ei kannata tehdä itse. Vuosien saatossa olemme löytäneet kumppaneiksi parhaat yritykset, joten asiakas voi luottaa saavansa parhaan ratkaisun yhdeltä toimittajalta.

(5) Nopea reagointi. Olemme joustava yritys, jossa asioihin reagoidaan nopeasti. Asiakkaalle tämä tarkoittaa, että asiat hoituvat sovitusti, aikataulut pitävät ja mahdollisiin kysymyksiin vastataan heti.

(6) Asioita tehdään pitkäjänteisesti, rehellisesti ja yhteistyönä eri kumppaneiden kesken. Tämä koskee niin alihankkijoita, kumppaneita kuin asiakkaitakin. Luottamus puolin ja toisin on kaupankäynnin perusta.

(7) Omat asentajat. Järjestelmien asennus hoituu nopeasti ja huolellisesti. Lyhyet asennusajat ja asennusten virheettömyys takaavat asiakkaalle sen, että sovitut aikataulut pitävät ja turhilta korjaamisilta vältytään. Kokeneiden asentajien tekemä työ on myös merkittävä asia järjestelmän turvallisen käytön kannalta.

(8) Toimitamme vain laadukkaita, turvallisuusmääräykset täyttäviä ja useita vuosia käytössä testattuja kalusteita. Meiltä ostaessasi voit olla varma, että saat rahallesi vastinetta.

(9) Meidät on valinnut yhteistyökumppanikseen jo lähes 1000 yritystä. Useiden yritysten kanssa asiakassuhteemme on jatkunut jo 25 vuotta. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

OTA YHTEYTTÄ!

Kysy tarjousta myynnistämme:
Puh: 03 882 000 myynti(at)salpomec.fi

SOITA MEILLE!

Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa sivuiltamme, soita meille ja kerromme mielellämme lisää!